torsdag 17 maj 2012

Dagens lugn

Hallå där! Nu ska jag försöka bjuda till lite. Är ju inte begåvad på att blogga och har aldrig varit men jag ger det ett försök idag igen. Låt hoppets låga brinna Sören som Moa skulle ha sagt!

Idag har vi varit i Linköping och bara slappnat av. Det behövde min själ. Inte pluggat en enda minut en hel dag för första gången på snart en månad och inte stressa något utan bara strosa och njuta. Det behövde jag. Det har varit en dag som hade gjort Hanna tokig kan jag tro. Först var vi i Gamla Linköping och tittade i gamla handelsbodar (köpte en tvål som doftade liljekonvalj, mmm!), fikade på café. Sen var vi och fönstertittade på en utställning som Sarah var del av. Sen blev det trädgårdsföreningen och natur och på toppen åt vi super god pastasallad så att jag blev mätt innan det var slut?! Sen blev det Ica Maxi, en liten biltur och nu kollar vi hockey. Är så glad att jag får titta på det här. Tur att mormor S också är intresserad.
(Vad tror du hade tyckt om dagen Hanna? ;) )

Känns riktigt superdumt och sorgligt att det inte blir musketörerna på fredag men mitt förbannade livspussel går inte ihop alls nu för tiden och då får man lida. Men jag ska verkligen försöka komma till er snart igen för det var helt galet underbart förra veckan! Miss you jämt!

Nu är det dags att tagga kvartsfinal!
Puss!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Det låter lite som tortyr. Samma sak det vi måste genom gå nu med denna hemska förlust. Men vi får se det positivt, nu har vi ju mer tid att plugga!

moa sa...

Haha, kul att ni bloggar mina fellow bloggers! :)