måndag 25 juli 2011

Dagens svammel (obs: behöver ej läsas)

Lite dumt är det att vara stressad över att man ska på semester. Paradoxalt. Liksom, semester. Ska ju bli relaxing. Men det är så himla mycket hela tiden och jag hänger inte med. Sömnbrist á la nästan hela veckan har det blivit. Och nu borde jag verkligen sova, för imorgon ska jag upp tidigt. För att åka på minisemester. Hälsa på Ida i Kolmården. Skynda hem och tvätta, jobba natt, kolla upp tusen saker, packa och fara på ännu en semester. Till Tjörn. Saknar att ha Hanna här som roomie. Saknar att vara med er tokfrallor. Vi flyttar ihop i ett kollektiv, okej?! All of us! Filmpolarna vill hänga men jag har aldrig tid. Känner mig taskig. Himla magknip har jag också. Och jag saknar redan min bror bedrövligt mycket. Och är orolig för att jag inte vet om planet kom fram till andra sidan jorden. Börjar bli rädd för skolan också. Hjälp, det är ju snart. Jag låter bedrövlig. Men jag lovar, jag är glad oftast. Jag bara feel blue just för stunden. Och svamlar. Haha. Kul ska det bli imorgon. Åh, nu är jag glad igen. Haha.


Men hörrni. Stockholm är la en fin stad! Let's move here så kan vi leka varje dag, ja!

//Övertrött Moa

PS. Jag varnade er. Ni borde inte ha läst. Eller jo! Just det! För jag vill ju att ni ska flytta hit. Och att ni ska veta att jag saknar er. Puss. DS.

lördag 23 juli 2011

Dagens sällskap

Spenderat kvällen med världens bästa storebror. Hans sista kväll i Sverige på ganska länge. Imorgon flyttar han till Asien. Ganska coolt. Men jisses, det går inte riktigt in att han ska vara borta så länge. Hoppas jag kan hälsa på! Ikväll har jag bjudit honom på mat på Hermans Trädgårdscafé. Asmysig restaurang med fenomenalt god vegetarisk buffé. Sen har vi promenerat omkring i kvällssolen, ätit glass, tjuvlyssnat på kineser, och sist men inte minst kollat på True Grit. Sevärd. Vi hade dessutom Vilda Western-chips till, ganska passande.


Idag blev jag för övrigt väckt av två blonda pojkar som ville kramas och bjöd på glass. Inte helt fel det heller.
//Moa

lördag 16 juli 2011

Dagens random

Har typ flan med Hanna Banana. I Estocolmo. Idag satt vi och fnittrade på Parkteatern. Albin Flinkas är en fin man. Med jäkligt vita tänder. Vi köpte en skiva också.

 Fiskmås.
 Albin.
 Vi har ju varit i Örebro! Haft det finemang!

Denna är fin. Tycker jag.

Hej hopp!
//MoaToa

torsdag 14 juli 2011

Dagens hundtand

Alltså. Var just med Tommy och såg Dogtooth. Jag vet inte vad jag ska säga... Jösses! Se den! Den är helt sinnessjuk. Underhållande och grotesk och hemsk på samma gång. Sinnessjuk. Om ni missat vad den handlar om så är det en familj som låtit sina barn växa upp isolerade från omvärlden och i tron om att katter är köttätande monster, att det är normalt att slicka på varandra för att få presenter och att det är deras farfar som sjunger "Fly me to the moon". Vilket betyder ungefär "Huset jag älskar dig, och kommer aldrig lämna dig." Och för att bli vuxen och klara av att lämna huset... oj oj, ja det får ni se själva.


"Er mor kommer att föda två barn och en hund. Det kommer ni kanske inte att gilla, för då måste ni dela rum." - Pappan.
"Jag vill inte dela rum med någon." - Dotter.
"Om ni uppför er bra kanske ni slipper. Då kanske jag inte föder alls. Men hunden kommer jag föda ändå. Så snart som möjligt." - Mamman.

Hahaha! Se den! Vi var förresten i kanske världens minsta biosalong. Tre rader á fem stolar. Och bioduk stor som TV:n på Gneisvägen. Ungefär. Hanna, du kanske minns att vi kikade in i den biosalongen? Men men, det var kul ändå!

//Moa

måndag 11 juli 2011

Dagens dröm

En luftballong flög just förbi utanför. I kvällssolen. Jag dör. Det har varit många sådana här på senaste tiden. Varje gång jag ser en blir jag... svartsjuk. Och nu dog jag. JAG VILL FLYGA LUFTBALLONG!


Nu ska jag kolla klart på Ally och sen sova. Imorgon ses vi, wihooo!

//Moa

onsdag 6 juli 2011

Dagens lediga tös

Har två lediga dagar utan att ha några planer. Faktiskt ganska skönt. Mina lediga dagar är tänkta att ägnas åt loppisturer, läsande av Jeanne d'Arc Living (dyra tidningar som jag fått låna av en snäll moster), dricka te, vila, vara i trädgården, skriva och bara ta det lugnt. Det var riktigt länge sedan jag bara var hemma. Typ varje dag som jag varit hemma den senaste månaden har jag varit på jobbet nästan hela dagen så det enda jag hunnit med har varit att laga mat, duscha och förbereda nästa dag. Så det känns jätteskönt att bara vara hemma nu.
Idag har jag dock bara hunnit med en av mina punkter nämligen två loppisar, dock köpte jag inget. Istället har dagen ägnats åt många timmars tvättande och även krånglande eftersom datasystemet som släpper in oss i tvättstugan slutade fungera mellan mina första och andra tvättar. Som tur var fanns det en ny snäll bovärd som hjälpte till. På sin lunch och allt. Så ska det vara! Sen har jag ordnat så att nästa veckas besök åker lite billigare. Håller alla tummar och tår att brevet kommer fram! Innan jag sedan åkte och handlade hann jag också med en promenad och en skön dusch. Sen lagade jag tydligen Richards favoritmat, det var uppskattat. Nu är jag mest täppt i näsan. Hoj!

// Maria

måndag 4 juli 2011

Dagens Awesomeness

Filip, Fredrik och Johannes på bara några timmar! Fanfuckingtastic! Det är ett understatement att P&L var awesome!
// Hanna

lördag 2 juli 2011

Dagens Peace&Love

Hallå där! Nu befinner sig alla bloggerskor i Borlänge och hänger på den eminenta festivalen Peace & Love! Mycket bra har vi redan sett och mycket bra väntar! Idag är tyvärr festivalens sista dag, men den bjuder på inte mindre än Bob Dylan, Håkan Hellström, Journey, Radioaktiva Räker och framallt FREDRIK & FILIP!!!
Lite trötta är vi men humöret är på topp!!! Grannarna har liveband på altanen, bara en sådan sak.
Peace!
// Maria