onsdag 17 augusti 2011

Dagens bokning

Påsöndag bär det av till ett land jag aldrig varit i. Nämligen Tjeckien! Det ska bli så spännande! Kanske blir allt helt katasch men då blir väl det en upplevelse det med.
Igår var jag så glad att jag hopppade runt i lägenheten, idag är det mest pirrigt. Har jag tänkt på allt som måste fixas innan? Jag har bokat parkering utanför Arlanda. Jag har beställt valuta. Hotell och flyg är bokat. Finns något mer, ni som har rest mer än jag det senaste året??? Vad kan jag ha glömt?? Ge mig lite råd, please!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Awesome att du bloggar igen! jihooo! Vad kul ni kommer få! Packa innan kan vara bra! Rena underkläder känns som en bra grej ;) Tanka bilen med! Stänga av spisen! Dra ur kontakten till strykjärnet. Sätta dvdn på inspelning så ni inte missar Criminal Minds! Slänga soporna så det inte luktar illa när ni kommer hem!

Maria sa...

Tack för tipsen! Jag ska lyda dem alla :)

Moa sa...

Oj vad skoj! Så prag ligger i tjeckien? Bra koll jag har alltså. Vad kan jag säga, akta er för ficktjuvar. Akta er också för typer på gatan som föreslår att ni ska gå på spa en regnig dag. Det kan hända att ni kommer till en tantfrisersalong då. Eller att ni blir sålda som sexslavar. Eller lurade på pengar, det är nog värst. Ladda kamerabatterierna. Fotografera och lägg upp bilder på bloggen. Många bilder! Säg till R i tid att det är dags att åka. ;) Sen kom Hanna med många fler bra råd än vad jag kan komma på så ni ska nog klara er fint. :)

Maria sa...

Haha jag var också lite fundersam på vilket land det var först. Hoppas det är tjeckien för det är dit jag har köpt valuta :P
Vi funderade på om man vågar gå på massage där man jag är skeptisk så spa ska jag då inte hamna på. Men tack för tipset! :D
Tipset om R var nog det bästa ;)