onsdag 17 augusti 2011

Dagens mail

Jag har mailat och sagt att fyra personer gärna vill vara publik den 15/9 på BN. Det är torsdagen innan The Ark på Grönan är det. Visste inte om ni kan eller ens vet om ni kan men jag hoppas att det fungerar för alla. Vad säger ni om det? Är ni på? Tror ni att ni är free??
// Maria

4 kommentarer:

Hanna sa...

Sweeeet! Jag hoppas jag är free för jag vill så gärna gå! Kanske vi ska skicka mail om torsdagen innan Håkan med? Men jag kanske ska vänta på mitt schema.. Stod att man skulle få det på onsdag.

Maria sa...

Vi har fått biljetter till den dagen!!! Är alla på än så länge?

Jag har skola på fredagen det är Håkan så då kan jag inte. Men jag vet inte om jag kan åka två helger efter varandra och då prioriterar jag The Ark eftersom det är deras sista.

Moa får/kan man sova hos dig 15-17/9??

Moa sa...

Woho vad sköj! Jag är på! Har troligen första-hjälpen-utbildning dagen efter så då får ni underhålla er själva ett tag. Jag måste kolla upp boendesituationen eftersom grandma nog precis kommit hem från turkiet då, men på ett eller annat vis löser det sig alltid. :) Längting!

Maria sa...

Det låter bra! Vi ska nog lyckas underhålla oss på något sätt :) Hoppas att det löser sig med sovplats. Keep us posted!

Lycka till med alla skolgrejer båda två! Jag tror det kommer gå bra för er båda men såklart är det läskigt i början. Fast man får komma ihåg att det är det för alla även om man inte märker det/de visar det. Love you! Ni är bäst, det vet ni! Puss