onsdag 30 mars 2011

Dagens telefonsamtal

Plötsligt ringde telefonen. Det var Family Guy-nördarna från Estocolmo. Allriiiiiiiight. Hahaha. De är roliga snubbar de där. Tyckte jag skulle komma och ta mig en öl med dem. Lät som de hade tagit några öl själva redan. Hörde inte så mycket vad dem sa. Jag bor ju i skogen. Med världens bästa täckning. Men jag hörde "Vad fan gör du där uppe?!" och "I alla fall EN öl får det bli i maj". Hahaha.

//Moa

4 kommentarer:

Hanna sa...

Nej. Nu blev jag besviken. Är det Family Guy som är teknat? Är inte det typ animerat? När du sa teknat trodde jag dem tittade på gamla godingar som Bathman.

Moa sa...

Haha. Nej det var inte Family Guy som var tecknat (även om det är det, det är inte animerat). Jag tror det handlar om en helt annan level, typ Kejsarens nya stil... Haha!

hanna sa...

va fan är kejsarens nya stil? Typ nåt som går på Disney Chanel? Hannah Montana är bättre! Är det några andra som alltså är dem som ville titta på teknat? Vilka är det som ringt dig?

Moa sa...

haha jag vet inte vad det är och inte om det är rätt heller. det är till hälften eller till en tredjedel samma som ringt mig som ville kolla tecknat... tror jag.. invecklat. ;)